ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru candidatul democrat la președinția SUA, Joe Biden, un băiețel de opt sau zece ani poate decide dacă vrea să devină transsexual și să o ia pe calea tranziției cu medicamente care blochează pubertatea. Biden a spus-o răspicat în timpul unei confruntări televizate la ABC News Philadelphia, răspunzând unei întrebări a unui americance aflată în public.


Femeia a spus că are două fiice, iar că cea mai mică, de 8 ani, este transgender. Apoi a arătat cu degetul spre atitudinea administrației Trump cu privire la drepturile LGBT, spunând că a fost prea „restrictivă”: „A încălcat drepturile persoanelor transgender, interzicându-le serviciul militar, sporind discriminarea și chiar eliminând cuvântul„ transgender” de pe unele site-uri, cum ar fi site-ul guvernului”, a spus aceasta. "Cum intenționați să modificați această linie periculoasă și discriminatorie și să vă asigurați că viața și drepturile persoanelor LGBT sunt protejate de Statele Unite?", a continuat mama.

Fostul vicepreședinte american, care a căsătorit doi gay chiar acasă la el, a dorit să liniștească „îngrijorările” femeii spunând că vrea „să schimbe complet legea și să elimine acele ordine executive”. „Nu există niciun motiv să vi se refuze drepturile fiicei transsexuale, drepturi de care cealaltă fiică cisgender  are dreptul să se bucure”, a spus Biden. "Nimeni. Ideea că un copil de opt sau zece ani vrea să fie transgender ... trebuie să le ușurăm viața. Nu ar trebui să existe niciun fel de discriminare”, a decretat Biden.

De altfel, notează presa americană, platforma lui Biden precizează că democratul va modifica directiva dată de Trump în privința persoanelor transgender și LGBT încă „din prima zi” și că „va cere Departamentului de Educație să aplice și să investigheze cu fermitate încălcările drepturilor civile ale studenților transgender”.
 Într-o încercare disperată de a-și arăta deschiderea din ce în ce mai mult către acele grupuri electorale care cochetează cu cele mai radicale afirmații comunităților LGBT, Biden ignoră în mod deliberat informațiile, tot mai numeroase, despre persoane care au tranziția de gen la o vârstă fragedă, dar ulterior și-au dat seama că au greșit. Și au admis că au suferit daunele psihologice care au avut repercusiuni asupra dezvoltării lor psihice și fizice.