ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Tucker Carlson are câteva întrebări despre vaccinurile COVID. Prima dintre ele, și cea mai importantă,  ar fi „de ce sunt descurajați americanii să pună întrebări simple și directe despre vaccinuri?”.

În emisiunea de marți, „Tucker Carlson Tonight”, comentatorul Fox News a sugerat că „nu este nicio conspirație în aceste întrebări”. (VIDEO mai jos)


„Nu sunt teorii ale conspirației, sunt întrebările cele mai elementare. Într-o democrație, fiecare cetățean are dreptul să știe răspunsul. În schimb am primit praf în ochi și propagandă. Cât de eficiente sunt aceste vaccinuri? Sunt ele sigure? Care este riscul avortului spontan pentru femeile însărcinate, de exemplu? Există un studiu pe această temă? Îl putem vedea? Și apropo, cât câștigă companiile de medicamente de pe urma lor?”

Carlson a mai continuat:

„Lansarea în mass-media a vaccinului a apărut ca un fel de reclamă Diet Pepsi la Super Bowl. Tone de recomandări ale vedetelor, mai puțin știință”.

Jurnalistul Fox News a vorbit și despre cenzurarea informațiilor despre vaccinuri. Întrebându-se de ce Melinda Gates, soția miliardarului Bill Gates și alți „gardieni” din Silicon Valley sunt atât de hotărâți să reducă la tăcere toate întrebările despre vaccinurile COVID.

„Sincer, spune ea, trebuie să cenzurăm opiniile oamenilor cu privire la vaccinul COVID. Nu uitați, Melinda Gates nu este un om de știință. Ea nu a dezvoltat acest vaccin. Nu are experiență în domeniul epidemiologiei sau al vreunei discipline relevante. A lucrat în departamentul de marketing la Microsoft, dar este soția unui miliardar. De aceea e la TV și de aceea i se permite să controleze ceea ce ai voie să spui despre vaccinul pe care ți-l cere să te injectezi în corpul tău.
Este asta cu adevărat știință? Nici măcar pe aproape. Este oligarhie și toți miliardarii participă la ea. Companiile de tehnologie au anunțat că nu vor permite nimănui să critice acest vaccin și oricine o va face va fi dat afară imediat de pe platformele lor. Presa corporativă și-a asumat apoi aplicarea acestei reguli”.

Tucker Carlson s-a întrebat  și „dacă vaccinul e atât de grozav, de ce mint toți acești oameni?”. ”În mod clar, mint. Știți asta cu siguranță, deoarece din momentul în care a sosit vaccinul Covid, cei mai puternici oameni din America lucrează pentru a se asigura că nimeni nu ar putea să-l critice”.

”Pe de altă parte, oamenii de știință recunosc acum că vaccinul poate declanșa o tulburare de sânge fatală. New York Times a scris recent despre asta și este una dintre poveștile pe care ar trebui să le păstrați ca un obiect de epocă pentru momentul în care întunericul de acum se va risipi și, în cele din urmă, vom putea gândi și vorbi din nou clar.
 
Două dintre persoanele intervievate de Times nu și-au dat nici măcar numele. Una dintre ele a spus că a fost grav afectată de vaccin, dar se temea că va fi pedepsită dacă va critica vaccinul în public. În poza publicată de New York Times, femeia și-a acoperit fața de parcă ar fi fost dată în urmărire.
 
Știința nu poate trăi într-un mediu ca acesta. Fără scepticism implacabil, știința moare. Asta este știința, scepticism implacabil. Și când nu mai e, inevitabil este înlocuită de vrăjitorie și superstiție. Am ajuns aici? Tu decizi”.
 
Și încă o întrebare, finală, legată de interzicerea umorului pe tema vaccinului pe rețelele BigTech: „Dacă te pot forța să nu te amuzi deloc pe tema vaccinului, ce altceva te vor obliga mâine să faci?”
 
VIDEO AICI: