ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În episodul 21 al noii sale emisiuni difuzate pe Twitter, Carlson l-a avut ca invitat pe Dave Portnoy, fondatorul foarte popularei publicații americane Barstool Sports.

Cel mai fierbinte subiect abordat de cei doi l-au reprezentat alegerile prezidențiale de anul viitor și cei doi favoriți ai momentului: Joe Biden și Donald Trump.

În mod surprinzător, atât Portnoy cât și Tucker (ambii admiratori ai lui Trump) au formulat critici la adresa amândurora.

Referindu-se la recenta dezbatere televizată a candidaților prezidențiali Republicani, de la care Trump a lipsit, Portnoy a afirmat:

„Cred că Trump ar fi trebuit să participe la dezbatere. Din punctul meu de vedere, dacă votez pentru președinte, vreau să îl aud dezbătând. (Trump) este strălucitor. Este cel mai bun dintre toți cei care au jucat un rol politic... Deci, pentru a deveni președinte, a fost o mișcare corectă să nu participe. Dar pentru binele țării, cred că ar fi trebuit să fie pe scena dezbaterii.”

Carlson a replicat:

„În bună măsură, sunt de acord. Mie, personal, îmi plac dezbaterile.”

Trebuie amintit că, în timp ce la Fox News avea loc dezbaterea dintre prezidențiabilii Republicani, Donald Trump participa la emisiunea lui Tucker Carlson care a spulberat toate recordurile de audiență.

„Vreau să spun”, a continuat Portnoy,„altfel (fără dezbateri) cum ar putea decide oamenii?”

Carlson a replicat însă că problema nu o reprezintă atât dezbaterile cât presa „putredă și coruptă”.

După care l-a întrebat pe Portnoy dacă consideră că Joe Biden va fi până la urmă alegerea Partidului Democrat pentru alegerile prezidențiale din 2024:

„Va fi Biden candidatul?”

Deși a răspuns că nu știe sigur, pentru că nu este politician, Portnoy a afirmat:

„Am impresia că s-a produs o schimbare în interior, poate că Democrații cred că (Biden) nu poate câștiga și pregătesc terenul și (intenționează să nominalizeze) pe altcineva. Cred că ar fi o nebunie să fie el candidatul.”

Și Portnoy a adăugat:

„Adică, să fim cinstiți, vreau să spun că amândoi, și Trump și Biden, sunt prea bătrâni, cred că nu ar trebui să se permită ca persoane atât de vârstnice să ajungă președinți.”

Carlson, care a aprobat permanent aceste afirmații ale invitatului său, a replicat:

„Sunt sută la sută de acord.”

Oricare dintre Biden și Trump ar câștiga alegerile, ar fi cel mai bătrân președinte din istoria Statelor Unite.

Puteți viziona mai jos, integral, discuția lui Tucker Carlson cu Dave Portnoy: