ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Probabil cel mai faimos ziarist din lume, americanul Tucker Carlson a fost văzut la Moscova, relatează canalul de Telegram Mash.

Aceeași sursă precizează că este prima vizită în Rusia a lui Carlson și că acesta se află la Moscova din data de 1 februarie.

Într-una dintre imaginile postate de Mash, ziaristul american poate fi văzut în lojă la Teatrul Balșoi, la baletul Spartacus al lui Haciaturian.

Tucker Carlson este un apropiat al lui Donald Trump și figurează pe lista scurtă de posibili vicepreședinți ai acestuia.

Scopul vizitei sale la Moscova nu este cunoscut. Pe X (Twitter) se speculează însă că Tucker se află aici pentru un interviu cu Vladimir Putin.

Anterior, ziaristul a declarat că a dorit să realizeze un interviu cu liderul rus, dar că a fost spionat de administrația Biden.