ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump nu a participat la confruntarea celorlalți candidați Republicani, organizată de Fox News, ci a preferat să vină la o discuție cu Tucker Carlson.

Ca de obicei, Trump a fost inspirat.

Dialogul dintre cei doi a spulberat orice record de audiență – după 10 ore avea 160 de milioane de vizualizări.

Evident, în dauna directă a Fox News.

Tucker Carlson le-a mai plătit astfel o poliță foștilor patroni.

Prima întrebare grea pusă de Tucker a sunat astfel:

„Au început cu proteste împotriva dvs., apoi cu două puneri sub acuzare și acum dosarele penale... Sunteți îngrijorat că ar putea încerca să vă ucidă? De ce nu ar încerca să vă ucidă?”

Trump a evitat să răspundă:

„Am văzut până unde pot merge... când au inventat conspirația Rusia-Rusia-Rusia și apoi când aceasta a fost dată în vileag... sunt niște oameni bolnavi. Cred că detestă această țară.”

Totuși, în privința dosarelor penale a declarat:

„Cred că oamenii din această țară sunt desconsiderați în privința inteligenței lor... Dar ei înțeleg. Oamenii văd frauda.”

Despre Joe Biden, Trump a afirmat:

„Coruptul Joe Biden e groaznic, este cel mai prost președinte din istoria țării noastre. Nu cred că o să ajungă să candideze, dar nu se poate ști niciodată.

„Cred că e mai rău din punct de vedere mintal decât fizic... Și nu e chiar un triatlonist.

„Este deopotrivă cel mai corupt președinte pe care l-am avut și cel mai incompetent.”

Despre legăturile lui Biden cu China, Trump a spus:

„Cred că este compromis... Chinezii au atâtea despre el... Din multe puncte de vedere, (Biden) e candidatul manciurian.”

Tucker l-a întrebat pe Trump dacă, în condițiile în care Biden este incapabil fizic și psihic, altcineva conduce guvernul Statelor Unite.

Trump a răspuns:

„Ei bine, trebuie să fie altcineva. Cred că el nu este capabil să facă nimic.”

Și, totuși, cine trage sforile?

„Avem un președinte care nu poate să lege două propoziții, nu poate vorbi, nu poate merge, nu poate discuta. Nu cred că ajunge să mai candideze, dar oamenii ăștia fac miracole... Vreau să zic că (în 2020) a candidat din pivnița lui și s-a descurcat din cauza COVID... și au furat alegerile.”

„Au oameni care sunt foarte deștepți, dar sunt fasciști și extremiști de stânga demenți și ne distrug țara.”

Dacă Biden nu va mai fi lăsat să candideze, Trump se îndoiește serios că înlocuitoarea sa va fi Kamala Harris. „E aproape la fel de rea ca Biden.”

Un răspuns foarte simpatic a oferit Trump în legătură cu mașinile electrice:

„Cele mai fericite clipe pentru cineva într-o mașină electrică sunt primele zece minute... Cele mai nenorocite sunt ora următoare.”

Referindu-se la atmosfera foarte tensionată din America, Tucker a întrebat:

„Credeți că ne îndreptăm spre un război civil? Credeți că este posibil să avem un conflict deschis?”

Trump a confirmat:

„Există un nivel de pasiune și de dragoste pe care nu l-am mai văzut până acum. Și un nivel de ură față de ce au făcut din țara noastră pe care nu l-am mai văzut... Probabil că este o combinație periculoasă.”

Marea întrebare pe care și-o pune toată lumea a fost formulată și de Carlson: „Vor fi fraudate (și) alegerile din 2024?”

Trump a evitat să răspundă direct, probabil pentru a nu-și demobiliza electoratul:

„Am obținut mai multe voturi în 2020 decât în 2016... Dar alegerile au fost fraudate... Au folosit COVID pentru a frauda...”

Și a adăugat că trebuie revenit la voturile pe hârtie:

„Există un singur motiv pentru care nu doresc cărțile de alegători: pentru că vor să fure.”

Tucker a insistat:

„Ați spus că au furat data trecută, de ce nu ar face la fel și de data aceasta?”

Trump a răspuns:

„Ei bine, vor încerca... vor încerca...”

În legătură cu războiul din Ucraina, Trump a afirmat:

„Este un război care ar trebui să înceteze imediat. Nu din cauza (intereselor) unei părți sau a alteia, ci din cauză că sute de mii de oameni sunt uciși... Nu e ușor de oprit... Dacă aș fi fost eu președinte, acest război nu ar fi început.”

Care ar fi prima acțiune a lui Donald Trump dacă va fi ales?

„Închiderea frontierei... mai puțin pentru cei care vor să intre legal... și expulzarea sutelor de mii de infractori cărora li s-a dat voie să pătrundă în țara noastră și trimiterea lor acasă la ei.”

Puteți urmări aici interviul complet: