ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rețeaua de socializare Twitter a suspendat contul unei populare bloggerițe creștine pentru critica la adresa unui editor al revistei Teen Vogue care publicase un material prin care încuraja tinerii să întrețină relații sexuale anale.

Americanca Grace Elizabeth Johnston, cunoscută sub numele online "The Activist Mommy” („Mămica activistă”) a fost notificată săptămâna trecută că a fost suspendată de pe rețeaua Twitter în urma unei postări din 16 august, scrie Cultura vieții.

În iulie, revista pentru adolescenți Teen Vogue a publicat un „tutorial” în care îi iniția pe cititori în sexul anal. Articolul, semnat de „educatorul de sex” Gigi Engle se intitula „Anal Sex: What You Need to Know” („Sexul anal: ce trebuie să știi”) și furniza diverse instrucțiuni despre ce să faci și ce să nu faci în această formă de sodomie.

Mulți dintre cititorii revistei sunt adolescenți sub vârsta consimțământului sexual legal.

Pe contul său de Twitter, Grace Johnston l-a persiflat pe editorul Teen Vogue pentru publicarea unui articol iresponsabil, felicitându-l sarcastic pentru un premiu primit din partea cunoscutei reviste americane The Advocate, specializată în știri despre comunitatea homosexualilor.

În răspuns, Twitter a sancționat-o pe Johnston prin suspendarea contului, doar pentru 12 ore, dar cu condiția ca ea să accepte să șteargă tweet-ul „ofensator”.

Pe website-ul propriu, Johnston a criticat managementul Twitter pentru ipocrizie, observând că pe rețea rezistă conținut care prezintă „copii abuzați”, în timp ce îngrijorarea unei mame creștine față de un articol care dăunează fizic și spiritual copiilor este tratată ca o ofensă.

„Conservatorii și creștinii care își iubesc țara și îi iubesc pe confrații lor oameni trebuie să se facă auziți mai tare și mai apăsat ca niciodată, replicând acestei cenzuri draconice a adevărului din partea Silicon Valley”, a declarat „mămica activistă” într-o declarație pentru Christian Post.