ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Twitter a anunțat că va limita accesul la mesaje  președintelui Trump pe rețeaua de socializare înaintea alegerilor din 2020, în special în toiul campaniei electorale, scrie Daily Beast.

Platforma social media, care a intrat în vizorul autorităților americane, pentru modul ăn care reduce la tăcere vocile conservatoare, a explicat că va începe să folosească algoritmi pentru  tweet-urile „down-rank” ale politicienilor care „încalcă” regulile lor.
 
Washington Post a scris că mesajele către toți candidații politici  și oficialii guvernamentali cu peste 100.000 de adepți vor fi etichetate cu următorul anunț: „Înainte ca utilizatorii să poată vizualiza mesajele pe Twitter semnalate recent, vor trebui să facă clic pe mesajul: „Regulile Twitter despre comportamentul abuziv se aplică acestui Tweet. Cu toate acestea, Twitter a stabilit că ar putea fi în interesul publicului ca unele mseaje să rămână disponibile”.

Compania a mai spus că va înființa o echipă specială însărcinată cu aplicarea politicii, iar eticheta de notificare nu va apărea decât în ​​cazuri rare.

Noua politică înseamnă că tweet-uri de genul celor în care Trump critică democrații și rivalii politici ar putea fi marcate astfel și clasificate.