ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noi informații apar despre ucigașul celor doi reporteri ai televiziunii americane WDBJ7. Ucigașul se recomanda ca Bryce Williams( FOTO), dar numele său adevărat era Veste Lee Flanagan II, informează ABC News.

La două oră după comiterea crimei, acesta a trimis un trimis un fax către televiziunea ABC News explicând motivele crimei. Conform textului de 23 de pagini, crima a fost declanșată de incidentul de la Charleston, atunci când un bărbat alb a deschis focul asupra unei biserici afro-americane din oraș. "Ați vrut un război al raselor? Îl aveți!", a scris el.

Williams, bărbat de culoare, a spus că și-a cumpărat o armă la două zile după incident. "Gloanțele mele aveau inițialele victimelor (atacului de la Charleston -n.r.) pe ele", a scris el în nota trimisă televiziunii americane. 

Mai mult, acesta își exprimă admirația pentru Seung–Hui Cho ( îl numește "my boy", adică băiatul meu), cel care a omorât 32 de oameni într-un atac produs la Universitatea Virginia, acum câțiva ani.

În scrisoarea intitulată "Bilet de adio pentru familie și prieteni", ucigașul afirmă că a suferit pentru că era homosexual și de culoare. 

El mai zice că la postul de televiziune WDBJ7, acolo unde a lucrat, se petreceau "lucruri rasiste". Acesta mai spune că "furia mea s-a întețit gradual. Incidentul de la biserica din Charleston a fost doar declanșatorul ei. De ceva timp am fost un butoi cu pulbere ce aștepta să explodeze".

Vester Lee Flanagan II, zis și Bryce Williams, s-a împușcat în cap la câteva ore după incident, murind la spital.
 
http://deathandtaxesmag.tumblr.com/post/127642183833/wdbj7-suspect-identified-took-video-of-murders