ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Robert O'Neal, fostul membru al trupelor speciale SEAL, a spus că a avut mai puţin de o secundă să decidă eliminarea lui Osama ben Laden, atunci când a ajuns la etajul al treila al fortăreţei în care teroristul era baricadat, în oraşul pakistanez Abottabad.
 
"Eu aş fi vrut să-l capturăm viu. Mi-am dat seama că este imposibil, aşa că am avut un sfert de secundă înainte de a decide să apăs pe trăgaci", a spus fostul membru al SEAL Team Six, conform zf.ro.
 
Fostul puşcaş marin s-a prezentat joi pentru prima dată în faţa presei române, sigur pe el şi purtând cămaşă, blugi şi o pereche de ciocate de piele. Deşi este veteran al trupelor speciale americane, pregătirea militară este clar vizibilă în atitudinea pe care O'Neal o are în public. "Nu îmi pasă că unii spun că doar susţin că l-am ucis pe Osama ben Laden, chiar am făcut-o", spune el. 

Fostul puşcaş marin, alături de contra-amiralul Scott Moore, susţine vineri o conferinţă publică organizată de McCann/Thiess Conferences în Bucureşti.

Robert O'Neill, în vârstă de 39 de ani, fost militar Navy SEAL, trupe de elită din cadrul Marinei americane care acţionează în mod tradiţional în secret, a ieşit din umbră la 6 noiembrie 2014 şi a declarat în mod public că el este cel care l-a ucis pe Osama ben Laden, atrăgându-şi imediat ameninţări cu moartea din partea jihadiştilor.