Nu trece niciun an fără ca așa-zisa „masculinitate toxică” (și albă) a lui James Bond să nu fie asediată de comisarii gândirii unice. Mai întâi a deranjat culoarea agentului 007. Așa au apărut voci care au militat pentru desființarea stereotipiei unui James Bond alb. Actorul afro-britanic Idris Elba a fost propus pentru rol și s-a vorbit despre asta câteva săptămâni bune în media.Fără niciun rezultat. 
 
Apoi, în epoca Me Too, au ieșit la atac feminstele, care au decis că fanii lui 007 s-au săturat de un Bond bărbat și că a venit momentul ca spionul Reginei să fie femeie. Din nou, subiectul a fost întors pe toate fețele și s-a făsâit rapid.
 
Anul 2018 nu se putea încheia fără o nouă propunere la fel de halucinantă. 
Actorul britanic Dominic West, a declarat, într-un interviu acordat revistei The Sunday Times, probabil împins de la spate lobby-iștii gay, că următorul James Bond ar trebui să fie nici mai mult nici mai puțin decât o femeie transgender. Actorul a sugerat și un nume pentru Bond transgender: căpitanul Hanna Graf, transgenderul cu cel mai înalt grad din armata britanică. „Este o fată frumoasă și ar putea fi perfectă pentru a juca viitorul Bond. Ar trebui să existe un Bond  transgender, deoarece există mulți ca aceștia în armată”, a argumentat West.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.