Nu trece niciun an fără ca așa-zisa „masculinitate toxică” (și albă) a lui James Bond să nu fie asediată de comisarii gândirii unice. Mai întâi a deranjat culoarea agentului 007. Așa au apărut voci care au militat pentru desființarea stereotipiei unui James Bond alb. Actorul afro-britanic Idris Elba a fost propus pentru rol și s-a vorbit despre asta câteva săptămâni bune în media.Fără niciun rezultat. 
 
Apoi, în epoca Me Too, au ieșit la atac feminstele, care au decis că fanii lui 007 s-au săturat de un Bond bărbat și că a venit momentul ca spionul Reginei să fie femeie. Din nou, subiectul a fost întors pe toate fețele și s-a făsâit rapid.
 
Anul 2018 nu se putea încheia fără o nouă propunere la fel de halucinantă. 
Actorul britanic Dominic West, a declarat, într-un interviu acordat revistei The Sunday Times, probabil împins de la spate lobby-iștii gay, că următorul James Bond ar trebui să fie nici mai mult nici mai puțin decât o femeie transgender. Actorul a sugerat și un nume pentru Bond transgender: căpitanul Hanna Graf, transgenderul cu cel mai înalt grad din armata britanică. „Este o fată frumoasă și ar putea fi perfectă pentru a juca viitorul Bond. Ar trebui să existe un Bond  transgender, deoarece există mulți ca aceștia în armată”, a argumentat West.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews