ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Germania intenționează să introducă o aplicație pe telefon a cărei culoare să ateste statutul vaccinal și să confere privilegii deținătorului.

Germania se pregătește de un nou val COVID pentru toamnă. Nu prin prevenirea și combaterea bolii (dacă e ceva de prevenit și combătut), ci prin adoptarea unor metode noi de segregare a populației.

Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach – care se află în izolare, după patru doze de vaccin – a anunțat că, în conformitate cu Legea Protejării împotriva Infectării, intenționează să adopte o aplicație de smartphone cu un cod colorat care să certifice statutul vaccinal al posesorului.

Ziarul Berliner Zeitung a descoperit că ideea lui Lauterbach pare copiată după o aplicație folosită de regimul comunist din China, în care culoarea arată probabilitatea posesorului de a fi intrat în contact cu un infectat cu COVID.

Cu alte cuvinte, un fel de Stea a lui David, pe care posesorul e obligat să o poarte nu în piept, ci pe telefon.

Germanii sunt ademeniți să folosească această aplicație deoarece aceia care vor putea să dovedească astfel că au fost vaccinați recent nu vor fi obligați să poarte mască în restaurante, la teatru, la meci și în alte ocazii asemănătoare.

Ministrul german al Sănătății a anunțat printr-un comunicat emis din izolarea la domiciliu:

„Dacă în toamnă vor fi disponibile vaccinuri protectoare împotriva infecției, ele ar trebui să aducă și un avantaj persoanelor vaccinate. Măștile în interior nu vor putea fi eliminate la toamnă. O excepție ar fi justificată pentru vaccinații recenți.”

Însă tentația scutirii de mască este spulberată rapid: comunicatul avertizează că, dacă prea multe persoane se vor vaccina pentru a scăpa de mască, excepția ar putea fi eliminată.

Lauterbach sfâșește prin a se îndoi el însuși că planul său va funcționa:

„Chiar credeți în mod serios că oamenii se vor vaccina la fiecare trei luni pentru a putea merge la restaurant fără mască??????”

 

Lauterbach a fost un acerb susținător al vaccinării obligatorii a tuturor germanilor, fără excepție, însă guvernul său a renunțat până la idee. Până acum.

Umbra lui Hitler plutește tot mai mare și mai întunecată deasupra Germaniei.