ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Phillip Mudd, analist al postului de televiziune CNN, s-a întrebat luni când va ieși la suprafață „guvernul din umbră” de la Washington și-l va răsturna pe președintele Trump, ca urmare a întâlnirii acestuia cu Vladimir Putin, informează Breitbart.

Comentariul lui Mudd a venit ca urmare a afirmațiilor senatorului John McCain, conform cărora prestația lui Trump a fost una dintre „cele mai rușinoase din memoria sa” din partea unui președinte american.

„Întrebarea me ar fi: când vor spune membrii cercului intim al președintelui că ne `portretizezi, în termenii administrației americane - mai rău decât ca pe un tiran, Vladimir Putin?'. E un lucru curios în Guvernul american: când vom vedea un guvern din umbră să iasă și să spună: `nu putem fi de partea Guvernului`, fie că e vorba de membrii Cabinetului sau de ai Senatului?”, s-a întrebat fostul agent CIA în direct la televiziunea CNN.

De mai mulți ani, în Statele Unite se discută foarte mult despre conceptul de „Deep State” (stat profund).