ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou scandal se conturează în jurul lanțului de fast-food McDonald's, după ce un angajat pretinde că a fost concediat după ce a postat pe internet poze cu resturile „dezgustătoare" dintr-o mașină de înghețată.

Un adolescent care lucra la un McDonald's spune că a fost concediat după ce a postat pe Twitter fotografii cu condițiile „dezgustătoare" din restaurant.

Nick a postat pe Twitter poze cu o tavă dintr-o mașină de înghețată a unui astfel de restaurant din Louisiana în care se pot vedea resturi de gelatină cu mucegai.  „Am împărtășit pozele cu internauții pentru că am vrut să arăt lumii ce consumă și în ce condiții dezgustătoare se realizează înghețata", a mărturisit tânărul.

În replică, managerul restaurantului a declarat: „Scopul nostru este să operăm un restaurant curat și sigur pentru clienți. Realizăm cu regularitate sesiuni de instruire personală și online, precum și inspecții interne pentru a ne asigura că membrii echipelor se ghidează după practicile de siguranță alimentară".