ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un autocar care se îndrepta spre Bucureşti s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre dumincă, în jurul orei 2:00, pe Autostrada Soarelui. În automobil se aflau 53 de ucraineni, dintre care 21 erau minori, primele informaţii transmise de Mediafax indicând faptul că două persoane au murit, iar 48 au fost rănite şi transportate în Bucureşti pentru îngrijiri medicale.  

Potrivit secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, accidentul s-a petrecut în judeţul Călăraşi, pe sensul de mers spre Bucureşti, iar spre locul respectiv au plecat 15 maşini de intervenţie ale Serviciului de Ambulanţă şi ale SMURD, inclusiv cea pentru victime multiple şi unitatea mobilă de urgenţă, în judeţ fiind declanşat planul roşu. Pasagerii ucraineni ai autocarului au fost aduşi la spitale din Bucureşti pentru a fi supuşi investigaţiilor, tratamentelor ori intervenţiilor, în funcţie de particularităţi, un bilanţ exact urmând să fie cunoscut în cursul zilei de duminică.