ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca și cum teribilul cutremur din Japonia nu le era de ajuns, japonezii au fost terifiați azi și de imaginile unui incendiu care a cuprins un avion în curs de aterizare pe un aeroport de lângă Tokio.

Un avion AIRBUS de mare tonaj care transporta 379 de pasageri și membri ai echipajului a explodat astăzi pe un aeroport din apropiere de Tokyo, după ce s-a ciocnit cu un avion al pazei de coastă la aterizare, a anunțat presa japoneză.

Imagini șocante au arătat avionul Japan Airlines cuprins de un incendiu violent în timp ce se afla pe pista aeroportului Haneda, în orașul Ota, Tokyo, cu jeturi de flăcări ieșind pe geamurile pasagerilor.

Un film care provoacă groaza arată cum flăcările se extind de pe ușa principală a cabinei avionului, în timp ce resturi fumegânde cad de pe fuselaj pe pistă, în timp ce un alt video arată cum pasagerii aleargă pe pistă pentru a scăpa de flăcări, a transmis DailyMail (VIDEO mai jos).

Un purtător de cuvânt al Japan Airlines a declarat pentru postul de televiziune japonez NHK că toți cei 367 de pasageri și 12 membri ai echipajului aflați la bordul zborului JAL 516 Airbus A-350 în momentul exploziei au fost evacuați cu succes din avionul afectat. Ulterior s-a anunțat totuși că cinci membri ai echipajului au decedat și un al treilea se află în stare gravă, potrivit BBC.

VIDEO Daily Mail (acceptați eventualele cerințe prin clic pe dreptunghiul verde):