ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un avion de mici dimensiuni s-a lovit de un zid și a izbucnit în flăcări marți, la periferia capitalei indiene New Delhi, iar toate cele zece persoane de la bord au murit, au anunțat oficiali indieni, conform Reuters.

 Avionul, de tip Super King, închiriat de către Forța pentru securitatea frontierei, cu destinația Ranchi (est), s-a prăbușit la puțin timp după ce a decolat, a declarat un purtător de cuvânt al Forței. Cele mai multe dintre persoanele de la bord erau tehnicieni.

Potrivit AFP, acest mic avion bimotor închiriat de militari s-a lovit de zid după ce a decolat de pe aeroportul internațional din capitala indiană.

Ministrul indian al Aviației Mahesh Sharma a anunțat, la scurt timp după incident, moartea tuturor celor zece persoane care se aflau la bord - membri ai echipajului și pasageri.

Cauza incidentului era necunoscută, a declarat purtătorul de cuvânt citat de Reuters. În imagini televizate, la fața locului se puteau vedea vehicule de pompieri, în timp ce din epavă se ridica fum.

Membri ai forțelor paramilitare și echipe de legiști au sosit, de asemenea, la fața locului.