ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un avion militar rus care transporta 92 de persoane, inclusiv membri ai unui cor al armatei, cu destinația Siria, s-a prăbușit duminică în Marea Neagră la scurt timp după decolarea sa, potrivit unui anunț al Ministerului rus al Apărării.

Potrivit Ministerului rus al Apărării, nu exista supraviețuitori.

"Zona catastrofei avionului Tu-154 a fost determinată. Nu există indicii privind existența unor supraviețuitori", a indicat ministerul într-un comunicat, citat de agențiile ruse de presă, precizând că au fost găsite până în prezent patru corpuri neînsuflețite.

Pe  lista cu pasageri publicată de către minister se află și 64 de membri ai Ansamblului Alexandrov, cunoscut pentru turneele sale în străinătate sub denumirea de corurile Armatei Roșii.

Avionul, care a decolat la ora locală 5,40 (2,40 GMT) din Adler, oraș situat la sud de stațiunea balneară Sochi, de la Marea Neagră, efectua un zbor obișnuit cu destinația baza aeriană rusă Hmeimim, în apropiere de Lattaqia, în nord-vestul Siriei, potrivit ministerului. El s-a prăbușit la scurt timp după decolare în Marea Neagră, în largul orașului Soci.