ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Franței, Francois Hollande, a declarat că printre victimele masacrului se află și copii. În panica declanșată în fața camionului, oamenii s-au pierdut pe prietenii cu care veniseră la focurile de artificii, inclusiv copii.

 Oamenii au folosit intens social media pentru a găsi persoanele care lipsesc. Cea mai răspândită cerere de ajutor a fost cea a unei persoane Tiava Banner care a scris: "Am pierdut bebelușul nostru de 8 luni. prieteni din Nisa, dacă l-ați văzut, dacă l-ați găsit vă rog contactați-mă".

Această postare a fost ulterior updatată cu mesajul: Am găsit bebelușul mulțumită femenii numite Joy Ruez. "Mulțumesc Facebook și tuturor care ne-ai ajutat să trimitem mesajul", a scris Tiava Banner, adăugând hashtag-ul asociat cu atacul din Nisa.

BBC scrie că nu a reușit să identifice persoana care a scris acest mesaj, dar viteza cu care s-a răspândit postarea a făcut ca toată lumea să aștepte rezultatul căutărilor bebelușului.