ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bebeluș din Japonia, care a cântărit doar 258 de grame la momentul nașterii sale premature, urmează să părăsească spitalul după o perioadă de șase luni și jumătate în care a fost îngrijit în secția de neonatologie, a anunțat instituția citată de AFP, informează Agerpres.

Băiețelul s-a născut prematur, prin cezariană la 22 de săptămâni de sarcină din cauza unor probleme cu care a fost diagnosticată mama sa, învingând toate pronosticurile medicilor.

Nou-născutul, Ryusuke Sekiya, cântărește în prezent peste trei kilograme. „El bea lapte și i se poate face baie. Sunt atât de fericită să-l văd cum crește!", a declarat mama sa în fața camerelor de televiziune.

Până în prezent, cel mai mic băiat care a venit pe lume prematur și a supraviețuit a cântărit la naștere 268 de grame. El a fost, totodată, cel mai mic japonez care a fost externat din spitalul Keio din Tokyo, în luna februarie a acestui an.

Cea mai mică fetiță a cântărit la naștere 252 de grame. Ea a venit pe lume în Germania, în 2015.