ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Obsesia cu combaterea schimbărilor climatice a ajuns la un nou punct.Cercetătorul suedez Magnus Soderlung (Foto)  a propus, în cadrul unei conferințe ce a avut la Stockholm, ca în viitor, oamenii să consume carne de om, pentru a putea combate efectele schimbările climatice, informează The Epoch Times.

În cadrul conferinței „Puteți să vă imaginați mâncând carne de om?”, Soderlund a spus că tabu-urile privind consumul de carne umană sunt conservatoare și că rezistența oamenilor la idee ar putea fi învinsă, încetul cu încetul. Primul pas, în viziunea lui, ar fi ca oamenii să fie doar convinși să guste carnea de om.

El a mai zis că în viitor resursele de mâncare vor fi reduse și oamenilor trebuie să le fie prezentată ideea de a consuma carne de om pentru a supraviețui.

Soderlund nu s-a oprit la carnea de om: el a sugerat că oamenilor ar trebui să li se introducă ideea de a mânca și carne de animale de companie sau insecte. 

Reacția participanților la ideea lui Soderlund a fost că doar opt persoane s-au ăratat interesați de idee, precizează cercetătorul. În ceea ce-l privește, suedezul spune că este „ezitant, dar nu foarte conservator. Aș fi deschis ideii de a o încerca”. 

Consumul de carne umană are o mulțime de efecte negative asupra sănătății, documentate extensiv. Religiile principale consideră mâncarea cărnii de om un păcat, dar site-ul vice România consideră că este doar un „tabu”.