ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cerșetor din Marea Britanie câștigă în fiecare zi aproximativ 700 de euro, iar venitul său lunar se apropie de cel al premierului David Cameron, anunță Daily Mail.

Englezii anunță că acesta nu este nici măcar un om care nu are casă, având chiar o proprietate însemnată. Cerșetorul a intrat în atenția tuturor când s-a aflat suma colosală pe care o câștigă în fiecare zi, aproape 3.150 de lei.

Deși nu i-a fost spus numele, se cunoaște faptul că proprietatea sa este una rezonabilă. Bărbatul nu s-a sfiit după ce s-au aflat aceste lucru despre el și a continuat să practice această metodă.

În urma dezvăluirilor făcute despre acest om, mai multe persoane care stau pe străzi și cer mila trecătorilor s-au declarat nemulțumite, precizând faptul că doar dacă nu ai locuință poți fi împins către un astfel de gest.