„Desmond este uimitor”. Este un slogan de campanie de promovare a Paradei Homosexualilor de la New York, din acest an, și care are ca imagine un copil de doar 10 ani

Desmond Napoles, un puști de doar 10 ani a visat „de mic„ să fie travestit și acum a ajuns vedetă.  În clipul de promovare al Gay Pride, spune că se identifică „cu un androgin încă de mic”.  „Sunt diferit pentru că sunt foarte tânăr și am am vrut să fiu travestit de la o vârstă fragedă”, spune Desmond.
 
Presa care promovează comunitatea LGBT susține că  Desmond este cel care ar fi înființat și primul club pentru copii travestiți.
 
Unul dintre organizatorii paradei a declarat că Desmond a fost ales ca imagine de promovare pentru că tema din acest an este „despre a ne arăta puterea, pentru a ne împărți povara în fața adversității și pentru a sculpta legătura magnetică dintre comunitatea LGBTQ și aliații noștri”.
 
Nu este însă primul caz al unui copil travestit, încurajat inclusiv de familie, să devină un „simbol” al comunității LGBT. La doar 8 ani, Nemis Quinn Mélançon Golden, cu nume de scenă Lactatia, ajunsese, în 2017, răsfățatul presei homosexuale.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews