ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Desmond este uimitor”. Este un slogan de campanie de promovare a Paradei Homosexualilor de la New York, din acest an, și care are ca imagine un copil de doar 10 ani

Desmond Napoles, un puști de doar 10 ani a visat „de mic„ să fie travestit și acum a ajuns vedetă.  În clipul de promovare al Gay Pride, spune că se identifică „cu un androgin încă de mic”.  „Sunt diferit pentru că sunt foarte tânăr și am am vrut să fiu travestit de la o vârstă fragedă”, spune Desmond.
 
Presa care promovează comunitatea LGBT susține că  Desmond este cel care ar fi înființat și primul club pentru copii travestiți.
 
Unul dintre organizatorii paradei a declarat că Desmond a fost ales ca imagine de promovare pentru că tema din acest an este „despre a ne arăta puterea, pentru a ne împărți povara în fața adversității și pentru a sculpta legătura magnetică dintre comunitatea LGBTQ și aliații noștri”.
 
Nu este însă primul caz al unui copil travestit, încurajat inclusiv de familie, să devină un „simbol” al comunității LGBT. La doar 8 ani, Nemis Quinn Mélançon Golden, cu nume de scenă Lactatia, ajunsese, în 2017, răsfățatul presei homosexuale.