Un copil în vârstă de doi ani a supraviețuit unei căzături de la etajul 9 al unui bloc din cartierul Belleville din Paris, iar medicii au constatat ulterior că micuțul nu a suferit nicio fractură, potrivit Le Parisien, informează Mediafax.

Potrivit sursei citate, Adam, un băiețel în vârstă de 2 ani, se afla singur în camera lui când s-a urcat pe o mobilă pentru a ajunge la o fereastră care era deschisă, de unde a căzut, de la o înălțime de aproximativ 30 de metri. 
Ulterior, a fost transportat de urgență la spital cu pronostic rezervat, însă medicii au constatat că nu a suferit nicio fractură, iar, câteva ore mai târziu, aceștia îl monitorizau doar pentru eventuale dureri.

O sursă din poliția franceză a declarat pentru Le Parisien că băiețelul se simte „uimitor de bine. Este un miracol!".
Adam se afla, vineri, sub supravegherea medicilor de la serviciul de reanimare al spitalului de pediatrie Necker, din arondismentul al XV-lea.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.