ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Iubita lesbiana i-a omorât în bataie copilul de 3 ani fiindcă acesta a băut lapte din cană. Aceasta l-a lovit cu un baston de plastic, apoi a aruncat apă rece pe el.

Un băiat de trei ani a murit după ce a fost bătut de iubita mamei sale și de către mama acesteia cu un baston de plastic. S-a întâmplat în Florida, scrie Daily Mail.

Xavier a murit vineri la spital în urma bătăilor încasate de la iubita mamei sale. Micuțul locuia cu mama lui, iubita ei și mama iubitei, într-un apartament în Florida.

Cele două femei l-au bătut pe micuț cu un baston din plastic alb după ce l-au prins că a băut lapte dintr-o cană. Când și-au dat seama că au exagerat cu bătaia, femeile l-au întins în hol și au aruncat apă rece peste el ca să își revină.

Mama copilului a fugit repede la vecini și a alertat poliția, asta după ce femeile au amenințat-o că o omoară.

Polițiștii, ajunși la fața locului, l-au găsit pe copil întins pe podea, „abia respira și îi ieșea mâncare pe nas". Cele două femei sunt acum acuzate de crimă.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews