ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Australianul Peter Truong a fost condamnat la 30 de ani de închisoare de către un tribunal american după ce s-a descoperit că el și partenerul său au cumpărat un copil din Rusia și l-au abuzat sexual.

Mark Newton, 42 de ani și Peter Truong, 36, l-au cumpărat pe băiat pe vremea când era nou-născut pentru 8.000 de dolari, afirmă procurorii americani, conform Daily Mail.

Actele de naștere ale băiatului au fost falsificate astfel încât Newton să fie trecut drept tatăl biologic, ceea ce a permis celor doi homosexuali să-l adopte legal în Australia.

Oamenii legii au descoperit că Newton și Truong și-au abuzat copilul adoptiv și au permis altor opt bărbați să facă același lucru, începând de când băiatul a împlinit opt ani.

Mai mult, pedofilii au înregistrat abuzurile sexuale asupra copilului și le-au distribuit pe internet printr-o rețea denumită „Boy Lovers Network".

Dacă Newton a primit 40 de ani pușcărie, Truong a primit o sentință mai blândă pentru că a făcut o înțelegere cu autoritățile americane, prin care s-a angajat să demaște alți pedofili.

Cei doi au fost descoperiți atunci când încercau să cumpere alt copil și să facă aceleali lucruri. Au fost arestați la Los Angeles în 2011.