ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un dansator homosexual de pe Broadway și-a ucis, cu cinism, partenerul, apoi i-a mărturisit crima unui vecin. 

Marcus Bellamy, de 32 de ani, care a dansat și pe scenele de pe Broadway, în "Spider-Man: Turn Off The Dark", și-a ucis, cu sânge rece, partenerul chiar în apartamentul în care locuiau, după care a mărturisit totul pe Facebook:

"Iartă-mă. Am făcut-o din dragoste. Am făcut-o pentru că te iubesc. El mi-a spus că iubirea și ura sunt una și aceeași emoție", a scris pe contul său de Facebook Bellamy.
 
Într-o altă postare pe Facebook, Marcus se crede Dumnezeu: "Sunt Dumnezeu. Pot da viață și o și pot lua".
 
Pagina sa este plină cu versete din Sfânta Scriptură, combinate cu fotografii și video-uri în care apare la bustul gol și dansează lasciv.

Potrivit polițiștilor, citați de nydailynews.com, dansatorul gay l-a ștrangulat pe Bernardo Almonte în urma unui conflict. Poliția a declarat că Almonte a fost găsit în apartament cu fața în jos, într-o baltă de sânge, cu o lovitură la cap.
 
Înainte de sosirea polițiștilor, Bellamy, stând pe trotuar, ar fi ridicat mâinile în aer și se uita spre cer, ca și cum s-ar fi rugat, potrivit unui martor.
 
Poliția a afirmat că Marcus Bellamy a fost arestat de patru ori până în 2007, dar nu pentru acte de violență.