ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția l-a identificat și reținut pe presupusul atacator de la parada din Highland Park, anunță presa americană. Robert E. Crimo III, în vârstă de 22 de ani, este numele suspectului în cazul atacului armat sângeros din statul Illinois, SUA, care a provocat cel puțin 5 morți și zeci de răniți.

Robert E. Crimo III a fost reținut în apropiere de Lake Forest, IL, au anunțat autoritățile în timpul unei scurte conferințe de presă.

Presa americană a Marii Resetări transmite că este un rapper cu o oarecare audiență și că ar fi un „suporter” al lui Donald Trump pentru simplul motiv că a participat la un miting al adevăraților lui susținători. În realitatea, după ce se vede din fotografia oferită drept „dovadă”, Crimo apărea costumat într-un personaj dintr-un joc electronic și desen animat - „Where's Waldo?” (Unde este Waldo?). Practic, se afla acolo ca să-i ironizeze pe participanți în stil „hipsteresc”. De altfel, o dovadă reală că este doar un teleghidat deranjat care nu are nici o treabă cu Trump este și o fotografie cu mesaj anticreștin publicată de personajul labil pe rețelele sociale.

Alegațiile prin care este legat de Trump doar pentru a servi intențiilor lui Boden de a interzice armele de foc populațiiei suferă și o fractură de logică. Un suporter autentic de-al lui Trump susține valorile naționale și creștine americane și respectă cea mai importantă sărbătoare a patrioților americani - 4 iulie, Ziua Independenței.