ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autoritățile au deschis o investigație și au suspendat licența unui medic din Chicago, care se pare că a dat pacienților vaccinuri modificate, conținând salivă de pisică și votcă, scrie The Guardian.

Furnizorii de servicii medicale au depus plângeri în care susțineau că Ming Te Lin, doctor, le administra copiilor vaccinuri orale neautorizate. A fost declanșată o anchetă de urgență.

Autoritățile au inspectat cabinetul medicului și au descoperit într-un spațiu complet nesteril, o cutie cu flacoane și tuburi, pe care doctorul le utiliza pentru prepararea propriilor vaccinuri. Lin le-a spus anchetatorilor că prepară medicamente alternative pentru copii de peste 10 ani.

Pe lângă faptul că folosea metode neautorizate, medicul este acuzat și de fals în acte, întrucât semna documente care atestau că pacienților li s-au administrat vaccinurile convenționale. Din evidențele cabinetului său reiese că printre pacienții care au primit vaccinuri neautorizate, se numără și un copil de șapte ani.

Potrivit autorităților, medicul Ming Te Lin adăuga uneori în vaccinurile administrate pacienților cu alegerii, alcool și uneori salivă de pisică, pe care o recolta direct din gura felinei. El le-a spus investigatorilor că folosea un dispozitiv numit „WaveFront  2000” pentru a scoate mercurul din vaccinuri.

Metodele doctorului Ming Te Lin nu sunt aprobate de organismele specializate, iar acesta riscă ani grei de închisoare, pentru că nu și-a informat pacienții asupra riscurilor pe care și le asumă nefăcând vaccinurile convenționale.