ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Janusz Korwin-Mikke a declarat, de la tribuna Parlamentului, că „femeile ar trebui să câștige mai puțin pentru că sunt mai slabe, mai mici, mai puțin inteligente”.

„Desigur, femeile trebuie să câștige mai puțin decât bărbații. Pentru că sunt mai slabe, mai mici, mai puțin inteligente și trebuie să câștige mai puțin! Asta e tot”, a declarat Janusz Korwin-Mikke de la tribuna Parlamentului.

O colegă din Parlament i-a dat imediat replica europarlamentarului polonez.

„Dacă ar fi cum vreți dvs., eu nu aș avea voie să fiu aici. Știu că sunteți îngrijorat și vă doare că azi sunt mai multe femei care reprezintă cetățenii în condiții egale cu bărbații. Sunt aici să apăr femeile din Europa de bărbați ca dumneavoastră”, a declarat Iratxe Garcia Perez.

Janusz Korwin-Mikke este un politician polonez în vârstă de 74 de ani și reprezinta regiunea Silesia în Parlamentul European. Ca argument la declarația sa, acesta a declarat că nu există nicio femeie în topul celor mai buni 100 de jucători de șah din lume.

 

Debate sobre brecha salarial . Un eurodiputado de la extrema derecha me apela diciendo que es normal que las mujeres ganemos menos porque somos más débiles y menos inteligentes .... aquí tenéis mi respuesta .

Posted by Iratxe Garcia Perez on 1 Martie 2017