ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doi piloți afectați de ordinul care a impus obligativitatea vaccinării anti-COVID în 2021, regulă impusă forțat de United Airlines, iau parte, alături de alte 30 de persoane care lucrează în transportul aerian, la un proces împotriva companiei aeriene, susținând că ordinul le-a încălcat libertatea religioasă și că, în plus, guvernul Statelor Unite a ajuns efectiv să controleze compania în contextul pandemiei.

Piloții Jim Zietlow și Tom Floyd au participat la emisiunea Westen Show, a jurnalistului John-Henry, vorbind despre opoziția lor față de vaccinarea forțată și despre cum merge procesul lor împotriva United Airlines. Poziția lor a fost prezentată de LifeSiteNews.com.

Cele 30 de persoane care au luat parte la acest proces aparțin grupului „Aripi pentru Libertate și Dreptate”. Deoarece Zietlow și Floyd au refuzat să primească vaccinul experimental, contaminat cu celule de fetuși umani, nici după ce le-a fost refuzată scutirea din motive religioase, ei au fost plasați într-un concediu fără plată în septembrie 2021.

Deși celor nevaccinați li s-a permis să revină la muncă în martie anul trecut, mulți nu au mai făcut asta, fie pentru că s-au pensionat (precum Floyd), fie pentru că și-au căutat alte locuri de muncă.

„S-a demonstrat devreme că [oamenii de știință] au folosit țesuturi de la fetuși umani avortați pentru a crea, alcătui și dezvolta aceste vaccinuri. Și am refuzat [vaccinul], pentru că am considerat că, dacă noi continuăm să ignorăm astfel de lucruri, susținem în esență industria avortului. Prin urmare, convingerile religioase sunt, în viziunea noastră, un argument rezonabil pentru a nu accepta aceste vaccinuri”, a spus Floyd. 

„De fapt, acceptarea [acestor vaccinuri] nici măcar nu era legală pentru piloți. FAA [Administrația Federală a Aviației] ne interzice să primim medicamente experimentale. Și exact astfel de medicamente sunt acestea”, a adăugat el.

Aripi pentru Libertate și Dreptate

„Suntem 30 de oameni care luptăm cu United Airlines fiindcă nu ne-au fost respectate convingerile religioase și pentru impunerea fortată a unor medicamente netestate. Avem nevoie de ajutor din partea tuturor celor care consideră că, indiferent de situația fiecăruia, niciun angajator nu trebuie să ne poată forța să luăm un medicament și, în caz contrar, să ne concedieze. Suntem piloți, însoțitori de bord, specialiști în întreținere, tehnicieni, specialiști și cerem ajutor. Priviți, gândiți, rugați-vă și acționați!”, afirmă grupul într-o campanie de strângere de donații.

În procesul lor ei nu doar acuză United Airlines că le-a încălcat libertatea religioasă, dar și că a acționat, cum a spus Floyd, „ca un actor de stat”.

Floyd s-a referit la grantul de 5 miliarde de dolari din partea guvernului SUA, un împrumut de 1,5 miliarde de dolari și achiziționarea de acțiuni comune de 4,6 milioane de dolari la United Airlines chiar la începutul pandemiei, în martie 2020.

„Considerăm că la acel moment, United Airlines, ca și companie privată, a încetat să mai existe. În acel moment, a ajuns să fie controlată de guvernul SUA. Scott Kirby a venit [ca CEO] și a acționat în total acord cu administrația Biden... băgând total capul în nisip cu privire la diferitele cercetări științifice care arătau că vaccinurile nu funcționează”, a subliniat Floyd.

„United a primit contracte de la guvern (...). [Kirby] a obținut o funcție în administrația Biden. United Airlines a continuat să obțină contracte profitabile de la guvern, inclusiv privind formule pentru bebeluși, transportarea vaccinurilor dinspre punctele de origine către piețele lor și invers... Chiar și Joe Biden a fost deosebit de interesat de ceea ce făcea United. În octombrie 2021, el a menționat «succesele uriașe» ale ordinului [de vaccinare impus de] United Airlines asupra angajaților săi”, a adăugat el.