ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Numărul plângerilor depuse la poliție în urma agresiunilor sexuale și furturilor comise în noaptea de Revelion la Koln a depășit 500, însă imamul unei moschei din Koln consideră că agresiunile ar fi avut loc din cauza victimelor, acestea fiind responsabile pentru atac din cauza hainelor neadecvate și a parfumului pe care îl purtau, scrie breitbart.com.

"Fetele sunt vinovate de incidentele de Anul Nou. Ele erau pe jumătate dezbrăcate și purtau parfum. Nu este ieșit din comun ca bărbații să vrea să le atace. Să te îmbraci așa e ca a pune gaz pe foc", a spus imamul pentru un canal rus de televiziune.

Acesta consideră că trebuie "să reacționăm în mod corespunzător" în fața valului de refugiați, dar nu prin "a pus gaz pe foc".

Aproape toți suspecții în cazul violențelor, în principal sexuale, care au avut loc în noaptea de Anul Nou la Koln sunt persoane de origine străină, mai ales solicitanți de azil care au sosit în ultimele luni în Germania.