ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Michel Goldman, de 67 de ani, un imunolog european de top, expert în vaccinuri, consideră că o doză de rapel anti-COVID-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului.

Într-un raport publicat sâmbătă, despre care a vorbit în detaliu pentru The Atlantic, Goldman a povestit evenimentele pe care le-a trăit și care au condus la această revelație.

După ce a primit diagnosticul de limfom, Goldman s-a grăbit să-și facă rapelul anti-Covid, crezând că, din cauza cancerului, ar putea fi vulnerabil la COVID-19.

După ce a primit vaccinul, rezultatele investigației CT (tomografie computerizată) a lui Goldman au dezvaluit ceva ciudat, scrie westernjournal.com. În doar câteva zile, cancerul s-a dezvoltat atât de repede încât au apărut semne luminoase pe toată imaginea în urma scanării CT a lui Goldman.

„Părea că cineva ar fi aprins focuri de artificii în interiorul corpului lui Michel”, a relatat The Atlantic.

Atât Goldman, cât și fratele său, Serge, cercetător științific, aveau o suspiciune că vaccinul de rapel este cauza.

Desigur, suspiciunea era bazată pe asocierea cu momentul vaccinării. De asemenea, scanarea CT inițială înainte de a primi rapelul arăta că limfomul era distribuit asimetric pe partea stângă a lui Goldman. Aceasta a fost partea unde a primit primele două doze de vaccin COVID-19.

După ce a primit rapelul în brațul drept, cancerul s-a răspândit pe cealaltă parte.

Cei doi frați au petrecut mult timp cercetând despre cum s-a putut întâmpla acest lucru și, în cele din urmă, au devenit coautorii unui studiu medical „Progresia rapidă a limfomului angioimunoblastic cu celule T în urma vaccinului de rapel ARNm BNT162b2: un raport de caz”.

Studiul prezintă o ipoteză despre modul în care boosterele ar putea accelera creșterea cancerului, dar notează, de asemenea, că orice „extrapolare a constatărilor acestui caz la alți pacienți” ar fi „prematură”.

Potrivit The Atlantic, Goldman emite ipoteza că injectarea de rapel poate duce la supraîncărcarea celulelor T ajutătoare, celulele responsabile cu avertizarea organismului să producă anticorpi pentru a lupta împotriva infecției.

În loc să lupte împotriva cancerului, această „suprastimulare” ar putea să-i accelereze creșterea.

După publicarea studiului, Goldman a primit un mesaj de la un medic interesat de constatările sale. Potrivit The Atlantic, mama acestui medic a fost diagnosticată cu același tip de limfom ca și în cazul lui Goldman, dar numai după ce a primit vaccinul de rapel COVID-19.

Apoi, Goldman a primit încă un e-mail de la o femeie a cărei soră a avut exact aceeași problemă.