ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un judecător canadian a decis în favoarea unui tată care a pus la îndoială eficacitatea și siguranța vaccinului în efortul de a împiedica vaccinarea copiilor săi, relatează LifeSiteNew.  

Judecătorul Curții Superioare de Justiție din Newmarket, Ontario, Richard T. Bennett, a hotărât recent în favoarea dreptului unui tată de a cita „dovezi de specialitate” în timpul unui proces cu privire la siguranța și eficacitatea vaccinului anti-Covid, într-o hotărâre de 67 de pagini, care a permis ca dezbaterea cu privire la vaccinarea copiilor să intre în proces.

„Când vine vorba de chestiunea mesajelor guvernamentale și de cea a vaccinurilor anti-COVID-19, se pare că majoritatea instanțelor nu au pus la îndoială mesajele guvernelor. Istoria ne învață că guvernele și mass-media nu acționează întotdeauna într-o manieră care să promoveze sănătatea publică”, a declarat Bennett în hotărârea sa.

Cazul în cauză se referă la o dispută între părinți divorțați cu privire la injectarea celor 3 copii mici ai lor – de 4, 5 și 10 ani – cu vaccinurile experimentale anti-COVID.

Mama – identificată ca S.E.G. – a fost cea care inițial a adus litigiul în fața instanței și este în favoarea vaccinării. Tatăl, însă, cunoscut sub numele de J.W.T., are rezerve în ceea ce privește siguranța și eficacitatea vaccinurilor și s-a opus vaccinării copiilor săi.

„Companiile farmaceutice, autoritățile din sănătatea publică, guvernul și mass-media ne spun că aceste vaccinuri sunt «sigure»”, a explicat Bennett, adăugând că, în opinia sa, siguranța și eficacitatea vaccinurilor rămân „extrem de controversate”.

De asemenea, judecătorul a pus sub semnul întrebării validitatea celor susținute de acești așa-numiți „experți” în sănătate publică, denunțând ceea ce a descris a fi ipocrizie.

Mai exact, Bennet s-a referit la șeful autorității naționale de sănătate publică din Ontario, Kieran Moore, amintindu-i instanței că, imediat după ce a anunțat importanța purtării măștilor pentru a preveni răspândirea virusului, a fost văzut fără mască la un eveniment social în interior.

În ciuda declarațiilor din partea industriei farmaceutice, a guvernelor mondiale și a presei, există un munte tot mai mare de dovezi care sugerează că injecțiile COVID nu sunt atât de sigure sau eficiente cum sunt prezentate pentru a fi comercializate.

De fapt, dr. Robert Malone, unul dintre pionierii tehnologiei vaccinului ARNm – aceeași tehnologie folosită de Pfizer și Moderna în injecțiile lor anti-COVID – s-a pronunțat continuu împotriva injectării copiilor, explicând că, în timp ce copiii nevaccinați se confruntă cu un risc de „aproximativ zero” legat de COVID, vaccinarea în masă a acestei categorii de vârstă va duce la „1.000 sau mai multe decese în exces”.

De asemenea, eminentul doctor Peter McCullough a cerut o „opoziție neîncetată” față de efortul de a vaccina copiii împotriva coronavirusului.

McCullough a citat diverse studii care îi susțin mesajul său urgent că „pericolul de miocardită și spitalizare din cauza miocarditei, pentru acești copii care vor fi forțați să se vaccineze... este mai mare decât cel al spitalizării din cauza COVID- 19.”

În hotărâre, Bennett a menționat numeroase relatări în mass-media despre tineri și adulți tineri care au murit brusc, spunând că „nu poate ignora evenimentele despre care sunt conștient și care sunt în contradicție cu ideea că aceste vaccinuri sunt «sigure și eficiente»”.

„Carta Drepturilor [și a Libertăților] le oferă acuzaților dreptul la un proces echitabil. Această instanță consideră că copiii nevinovați trebuie să aibă și chiar au același drept”, a conchis el. 

După cum a raportat LifeSiteNews, datele din întreaga lume continuă să arate o creștere masivă a ceea ce analiștii și experții numesc a fi „decese în exces”.

Recent, Irlanda a raportat cu 42% mai multe decese într-un interval de șase săptămâni în comparație cu același interval de șase săptămâni înainte de pandemia de COVID.

Date similare vin din Marea Britanie, Europa continentală, America și Canada.