ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul lider al partidului eurofob din Marea Britanie Ukip, Nigel Farage, a fost aclamat vineri la conferința anuală a conservatorilor americani, când a afirmat că victoriile Brexit și a lui Donald Trump nu sunt decât premisele unei revoluții împotriva „mondialiștilor”.

„În 2016, am făcut-o!, a exclamat Nigel Farage pe scena CPAC (Conservative Political Action Conference), la puțin timp după sosirea președintelui american la reuniunea desfășurată în apropiere de Washington.

„Când generațiile viitoare vor studia istoria acestei perioade, un an se va distinge dintre ceilalți și acesta va fi 2016", a declarat el, unul dintre principalii actori ai campaniei pentru Brexit în iunie 2016.

Evocând viitoarele alegeri din Olanda, Franța, Germania și eventual Italia, Nigel Farage a declarat că 2016 nu a fost decât "începutul unei mari revoluții globale. Ea va atinge restul lumii occidentale”, informează Agerpres.

Și chiar dacă în aceste țări au fost suferite înfrângeri în 2017, "centrul de greutate al întregii dezbateri se va deplasa", și-a exprimat el satisfacția dinainte, fără a o cita pe Marine Le Pen, și denunțându-i pe "mondialiști", termen care face parte și din vocabularul lui Donald Trump.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews