ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Susținerea pentru republicanul Donald Trump în cursa prezidențială din SUA vine și de la Hollywood. Actorul John Voight, tatăl Angelinei Jolie, îl numește pe omul de afaceri cu un parcurs controversat în domeniul investițiilor "răspunsul la toate problemele noastre", potrivit contactmusic.com.

"Trump este răspunsul la toate problemele noastre", a afirmat actorul american, care astfel se alătură cântărețului american de muzică pop Aaron Carter și actorului și regizorului Clint Eastwood.

Refractar și neînduplecat în credința sa în principiile republicane, Voight și-a proclamat cu tărie susținerea pentru republicanul Mitt Romney în 2012, în timp ce îl critica pe președintele Barack Obama.
"Nu zic că Trump este cel mai de vază republican. Spun doar că îmi place tipul", a recunoscut Voight pentru Breitbart News pe 8 martie.

"Este nevoie ca republicanii să strângă rândurile în spatele lui Trump. Trebuie ca un exponent să se afișeze la rampă și să ne reconstruiască din temelii credințele republicane, să ne readucă în lumina reflectoarelor din politică, acolo unde trebuie de fapt să sălășluim", a mai spus, cu înflăcărare, Voight.