ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un chinez candidează cu succes la titlul de cel mai bun şef al anului. Acesta a decis ca toţi cei 6.400 de angajaţi să plece timp de 4 zile într-o minivacanţă în Franţa.

"Franţa a fost prima opţiune la care m-am gândit, pentru că este o ţară frumoasă, care atrage mulţi turişti. În plus, China şi Franţa au o relație bună de foarte mult timp", a spus Li Jinyuan.

Sejurul a fost organizat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la fondarea companiei chineze Tiens Group. Omul de afaceri, în vârstă de 57 de ani, este printre primii 1.000 de miliardari ai lumii, potrivit revistei Forbes.

Acest demers a costat compania care se ocupă, între altele, de biotehnologie şi turism', aproape 13 milioane de euro. Banii au fost necesari pentru rezervarea a 140 de hoteluri în Paris, 7.600 de bilete la TGV pentru a ajunge la Costa de Azur, unde şi aici au fost rezervate 4.760 de camere în Monaco şi Cannes.
 
Angajaţii au avut nevoie de 147 de autobuze, pentru a fi transportaţi de la hotel la Promenade des Anglais în Nisa, unde au format cel mai mare lanţ uman din istorie. Aceştia s-au aşezat astfel încât să formeze fraza "Visul companiei Tiens este să fie în Nisa, pe Coasta de Azur", pentru a aniversa 20 de ani de parteneriat între compania chineză şi regiunea franceză.
 

Presa franceză estimează că grupul de turişti chinezi a cheltuit în timpul sejurului aproximativ 13 milioane de euro.