ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un misterios document de securitate cibernetică promovat de CEO-ul Overstock, Patrick Byrne, prezintă pe larg modul în care au fost furate alegerile din 2020 în cele șase state-cheie și  cele trei căi posibile de a restabili sistemul electoral american, scrie Infowars.

Documentul, intitulat „Reclaiming a Superpower: Americans Prepare For War”, ar fi fost redactat de o echipă cibernetică necunoscută care a rezumat cu atenție frauda pe scară largă și chiar atacurile împotriva Americii de către puteri străine în timpul alegerilor prezidențiale din 2020.
 
 
Rezumatul listează mai întâi toate instituțiile guvernamentale majore și mijloacele de securitate care, de fapt, nu au reușit să comită frauda electorală și tulburările politice ulterioare care au urmat.
 
 

Fiecare dintre aceste puncte este discutat mai în detaliu în document.

Documentul continuă să expună câteva puncte principale despre ceea ce se știe acum în cazul în care fraudele electorale eșuau:

- Președintele Trump este izolat în Casa Albă, dar primește un sprijin public larg.
- Dovezile intervenției străine în alegerile din 2020 de către mai mulți actori sunt vaste și bine documentate.
- Atentatul de Crăciun de la Nashville a fost probabil un efort de acoperire a ingerințelor fraudelor electorale din Georgia.
- Manipularea buletinului de vot, atât fizic, cât și în spațiul digital, a fost extinsă în mai multe state.
- Principalele instituții guvernamentale americane și statul de drept nu au reușit să abordeze frauda și atacurile străine.

Mai jos este documentul complet: