ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zombie Boy, manechin și artist canadian, cunoscut pentru tatuajele sale spectaculoase care îi ofereau alura unui cadavru, s-a sinucis la vârsta de 32 de ani, a anunțat presa din Canada, citată de AFP.

Zombie Boy, al cărui nume real era Rick Genest, a murit miercuri în jurul orei locale 17:00 (21:00 GMT), potrivit postului public Canadian Broadcasting Corporation (CBC), informează Agerpres. Potrivit unor surse, Poliția „a clasat acest deces drept o sinucidere”.

Cântăreața Lady Gaga, alături de care artistul canadian a apărut în videoclipul piesei „Born This Way” (2011), s-a declarat devastată de vestea morții acestuia.

„Sinuciderea prietenului meu Rick Genest, Zombie Boy, este mai mult decât devastatoare. Ar trebui să facem mai mult pentru a schimba cultura actuală, să punem sănătatea mintală pe primul plan și să suprimăm stigmatizarea care ne face să nu putem să vorbim despre aceste lucruri”, a declarat vedeta pop americană într-un mesaj publicat pe contul ei de Twitter.

Dulcedo Management, agenția lui Zombie Boy, a spus că artistul canadian era „o legendă a scenei artistice și în lumea modei”.

„Întreaga echipă de la Dulcedo este șocată și îndoliată în urma acestei tragedii”, se afirmă într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a agenției.

Zombie Boy, care a trăit pentru o vreme din cerșetorie pentru a putea să își achite costul tatuajelor sale spectaculoase, a devenit cunoscut în universul modei și al industriei de divertisment grație unor colaborări cu Thierry Mugler și Lady Gaga.