ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dezmăț pe străzile din Marea Britanie în noaptea Anului Nou!

Mulți englezi au sărbătorit în stradă trecerea dintre ani, iar alcoolul sau drogurile n-au lipsit din meniu. Ca de obicei, s-a băut serios în noaptea de Revelion, lucru care i-a pus pe britanici în ipostaze jenante: căzuți pe trotuar, lângă mormane de sticle și gunoaie sau împleticindu-se în timp ce erau escortați către duba Poliției.

Înaintând cu greutate, amețiți de alcool, îmbrățișând mașinile de poliție sau puși pe harță atunci când au fost scoși cu forța din localuri - așa au întâmpinat mulți dintre tinerii britanici noul an.

În marile aglomerații urbane din Marea Britarie, de Revelion s-a lăsat cu orgii pe străzi, arestări și spitalizări. Milioane de tineri au petrecut în cluburi și baruri, iar mulți au pierdut șirul paharelor golite în noaptea de anul nou.

De aici, până la situațiile jenante n-a fost decât un pas. Englezii, femei și bărbați deopotrivă, au fost surprinși fără cunoștință pe trotuare, potrivit b1.roÎn aceste condiții, poliția s-a văzut nevoită să intervină. 48 de arestări au avut loc doar în Londra, dintre care patru pentru posesie de droguri, iar cinci în urma unor asalturi asupra oamenilor legii.