ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un video în care un grup de migranți atacă doi pensionari germani după ce aceștia au sărit în apărarea unei femei a fost lansat pe o rețea de socializare.

În imagini se poate observa cum un bărbat de origine arabă îl ține pe celălalt de braț și îi transmite câteva vorbe grele, scrie dailymail.co.uk.

Întreaga scenă s-a petrecut în mijlocul zilei în metroul din Munchen, iar Poliția germană a lansat o anchetă după ce a văzut filmulețul pe Facebook.

Un martor a povestit pe rețeaua de socializare tot ce s-a întâmplat în metroul din Munchen.

”O tânără femeie a fost atacată în metrou. Când doi oameni mai în vârstă au încercat să intervină, aceștia au fost atacați la rândul lor. Doi solicitanți de azil se aflau în spatele unei tinere. Unul dintre aceștia, probabil de origine arabă, a deranjat-o pe femeie. Acesta i-a spus ceva tinerei și a întrebat-o:” Dece nu mi-ai răspuns în germană?”. Aceasta i-a răspuns: ”Pentru că m-ai întrebat în engleză”. Cred că atunci el și-a pus mâna pe spatele ei. Atunci ea s-a întors și s-a uitat în direcția mea. În timp ce trenul mergea, azilantul a încercat să spargă unul dintre geamurile metroului. Cred că era nervos pentru că fusese respins de fată. Mai multă lume a început să strige la el să se oprească. Atunci, unul dintre aceștia a fost atins pe cap de unul dintre azilanți care purta o geacă maronie... Apoi l-a luat de gât pe acesta și a încercat să-l lovească. Situația scăpase de sub control , iar când trenul a ajuns în stație le-am strigat că vom chema poliția. Atunci mai mulți oameni le-au transmis acestora să coboare, lucru care l-au făcut în final. Nu am mai chemat poliția, deoarece mi s-a spus de mai multe ori de diverse cunoștințe că poliția le transmite victimelor că nu are ce să facă”, a povestit martorul pe site-ul de socializare.