ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jess Phillips, membru al Parlamentului din Marea Britanie din partea Partidului Laburist, a făcut câteva declarații dure împotriva refugiaților care au venit în Regat. Aceasta a vorbit despre violențele care s-au produs în noaptea de Anul Nou în Koln, acolo unde migranții au hărțuit și atacat sute de femei care se aflau în zona gării centrale.

Phillips a precizat că asemenea scene au loc frecvent în Birmingham, acolo unde în fiecare sâmbătă seara găști organizate de migranți hărțuiesc și atacă femeile pe străzile orașului, anunță dailymail.co.uk.

”Nu credeți că, după evenimentele din Koln și după ce o femeie a fost ucisă în Suedia, femeile sunt speriate? În ultima vreme s-a declanșat un val de violențe împotriva femeilor, iar situații precum cea din Kold din noaptea de Anul Nou se petrec pe străzile din Birmingham în fiecare săptămână, femeile fiind hărțuite și jefuite”, a spus Jess Phillips.

Numărul plângerilor depuse la poliție în urma agresiunilor sexuale și furturilor comise în noaptea de Revelion la Koln a depășit 500. Aproape toți suspecții în cazul violențelor, în principal sexuale, care au avut loc în noaptea de Anul Nou la Koln sunt persoane de origine străină, mai ales solicitanți de azil care au sosit în ultimele luni în Germania.