ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un preot din Belgia a fost înjunghiat în propria casă de către un refugiat care l-a rugat să îl lase să facă un duș, susținând că este un solicitant de azil. După aceea, presupusul refugiat i-a cerut preotului bani, iar când acesta a refuzat să îi dea, atacatorul l-a înjunghiat pe preotul în vârstă de 65 de ani. Parchetul din Limbourg a deschis o ancheta, anunta publicatia Le Soir.

Primele indicii arată că atacatorul nu ar locui în centrul de solicitanți de azil din localitatea Lanaken, acolo unde a avut loc incidentul.

Procurorii au declarat că agresorul s-a prezentat la domiciliul preotului în jurul orei 14.40 și i-a cerut voie să facă un duș, spunând că este un solicitant de azil.

După duș, bărbatul i-a cerut preotului și niște bani, dar acesta din urmă a refuzat.

Atunci agresorul a scos un cutit și a început să îl atace pe preot, după care a fugit.

Preotul a fost trasportat la spital, cu răni la mâini, iar viața sa nu este în pericol.

Pe 26 iulie, doi bărbați care se revendicau de la SI au asasinat un preot în timpul slujbei în apropiere de Rouen, în Franța.

Belgia, paralizată de mișcările sindicale. 12.000 de oameni, în stradă: Gata cu sacrificiile noastre pentru binele vostru!