ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce bărbații lor dezbat soarta lumii la Summitul G7, soțiile liderilor mondiali reuniți în Bavaria s-au întâlnit separat, ca fetele, unele mai bărbate decât altele.

Brigitte, fermecătoarea soție în vârstă de 69 de ani a președintelui Macron, în vârstă de 44 de ani, a salutat-o pe tinerica soție a premierului britanic, Carrie Johnson, în vârstă de 34 de ani, cu un pupic languros alunecat de pe obraz până pe gâtul ei de gazelă, aproape de ureche, în momentul în care grupul a ajuns într-o stațiune montană de lângă Garmisch-Partenkirchen. Soția lui Boris Johnson a rămas cu buzele în aer...

Nu cu mult timp în urmă, tinerelul soț al madamei Macron l-a strâns la pieptul lui într-un mod similar pe musculosul de la Kiev, Volodîmîr Zelenski. E ceva în neregulă cu familia asta?!, au exclamat întrebător mai mulți ziariști pe rețelele sociale.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews