Site-ul francez de stânga Mediapart a publicat un articol în care autorul cere interzicerea heterosexualității deoarece, spune el, încurajează „homofobia” și „rasismul".

Editorialul, scris de Mérôme Jardin, un militant homosexual, este o adevărată tiradă împotriva heterosexualității, pe seama căreia este pus orice rău de pe planetă. „Heterosexualitatea nu este o orientare sexuală, ci un sistem de dominație, care generează și hrănește sexismul, homofobia, transfobia, bifobia și alte acțiuni asupritoare precum rasismul, discriminarea persoanelor cu dizabilități sau prejudecățile față de oameni aparțiând unei anumite clase sociale", se spune in articol.
 
Care continuă, cu acuzația autorului conform căreia  heterosexualitatea este de vină pentru "feminicid" femeilor și de faptul că „la trei zile, o femeie care moare de mâna partenerului ei de sex masculin”, astea  pe lângă toate violurile și sinuciderile persoanelor LGBT.

Nebunia merge până acolo încât autorul compară heterosexualitatea cu negarea Holocaustului, susținând că heterosexualii au început să susțină drepturile homosexualilor abia când "le-am amintit ororile pe care le-au creat". De asemenea,  textul susține că heterosexualitatea a fost de vină pentru epidemia de SIDA, deoarece a condus la „abandonarea homosexualilor, bisexualilor și transsexualilor".

Concluzia autorului este una singură: „se impune de urgență ca heterosexualitatea să fie interzisă”

 Jardin nu este doar un militant homosexual, ci și membru al CCIF, oraganizație franceză împotriva islamofobiei).


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews