ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Site-ul francez de stânga Mediapart a publicat un articol în care autorul cere interzicerea heterosexualității deoarece, spune el, încurajează „homofobia” și „rasismul".

Editorialul, scris de Mérôme Jardin, un militant homosexual, este o adevărată tiradă împotriva heterosexualității, pe seama căreia este pus orice rău de pe planetă. „Heterosexualitatea nu este o orientare sexuală, ci un sistem de dominație, care generează și hrănește sexismul, homofobia, transfobia, bifobia și alte acțiuni asupritoare precum rasismul, discriminarea persoanelor cu dizabilități sau prejudecățile față de oameni aparțiând unei anumite clase sociale", se spune in articol.
 
Care continuă, cu acuzația autorului conform căreia  heterosexualitatea este de vină pentru "feminicid" femeilor și de faptul că „la trei zile, o femeie care moare de mâna partenerului ei de sex masculin”, astea  pe lângă toate violurile și sinuciderile persoanelor LGBT.

Nebunia merge până acolo încât autorul compară heterosexualitatea cu negarea Holocaustului, susținând că heterosexualii au început să susțină drepturile homosexualilor abia când "le-am amintit ororile pe care le-au creat". De asemenea,  textul susține că heterosexualitatea a fost de vină pentru epidemia de SIDA, deoarece a condus la „abandonarea homosexualilor, bisexualilor și transsexualilor".

Concluzia autorului este una singură: „se impune de urgență ca heterosexualitatea să fie interzisă”

 Jardin nu este doar un militant homosexual, ci și membru al CCIF, oraganizație franceză împotriva islamofobiei).