ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un submarin din Argentina a fost găsită la un an după dispariție, la 2600 metri de adâncime în Atlantic, după ce a fost dat  în căutare internațională, informează Fox News.

Submarinul a dispărut anul trecut, pe 15 noiembrie, împreună cu 44 pasageri aflați la bord. Până în prezent nu au fost găsite urme ale submarinului, care se afla la 2600 adâncime în Peninsula Valdes din Patagonia. Descoperirea a fost anunțată în timp ce familiile comemorau un an de la dispariția victimelor.

Nu se știe cauza dispariției submarinului. Conform unor spuse ale unui marinar, căpitanul submarinului ar fi raportat în aceeași zi a evenimentului tragic faptul că bateriile au suferit un scurtcircuit din cauza că au fost atinse de apă. Președintele Argentinei, Mauricio Macri,  a promis famiilor îndurerate că va scoate adevărul la iveală.