ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La douăzeci și patru de ore de la primirea vaccinului COVID-19, un tânăr de 23 de ani a dezvoltat un sindrom inflamator multisistem rar, care provoacă, printre altele, leziuni grave funcției inimii, potirivit site-ului childrenshealthdefense.
 
Prof. Dror Mevorach, directorul departamentului anti coronavirus de la Hadassah, a scris pe Twitter despre acest subiect: „Sindromul inflamator multi-sistem (MIS) care pune viața în pericol în urma vaccinării BNT162b2 mRNA COVID-19 la un asistent social în vârstă de 23 de ani a fost identificat la Departamentul nostru de Medicină de la Centrul Medical Hadassah, Ierusalim, acesta fiind raportat OMS. ”

Mevorach a declarat pentru Channel 12: „Am aflat că tânărul era asimptomatic înainte de a fi vaccinat. Poate fi întâmplător, dar nu aș subestima lucrurile. Trebuie să fie un semnal de alarmă în vaccinarea persoanelor care au fost bolnavi de coronavirus.”

Luna trecută, un bărbat în vârstă de 75 de ani din nordul Israelului a murit în urma unui infarct la aproximativ două ore după ce a fost vaccinat împotriva noului coronavirus,  coform Jerusalem Post.

Bărbatul avea condiții preexistente și suferise de atacuri de cord în trecut, a precizat ministerul. Directorul general al Ministerului Sănătății a lansat o anchetă în legătură cu acest incident. 

După ce Pfizer a prezentat datele de siguranță la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, la începutul lunii decembrie, s-a constatat că doi participanți la studiu au murit după ce au primit vaccinul. Unul dintre decedați a fost ”imunocompromis”, ceea ce înseamnă că apărarea imună a persoanei era scăzută.

La acea vreme, Asociația Midaat din Israel a comentat acest raport al deceselor, explicând că, atunci când vaccinurile sunt administrate populației cu risc, „pot exista cazuri nefericite”.