ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O filmare în care un travestit pune în scenă un avort macabru auto-efectuat, folosind sânge fals, intestine și un fetus din plastic a stârnit atât „mânia lui Dumnezeu” în secțiunea de comentarii, cât și replici defensive din partea susținătorilor, potrivit publicației RT.com

Înregistrarea spectacolului, încărcată luni pe Facebook, a acumulat deja 318.000 de vizualizări, 5.000 de redistribuiri și 6100 de comentarii. Mulți dintre comentatori au fost de părere că simularea de pruncucidere e o monstruozitate diabolică, în timp ce alții au încercat să-și atenueze frica prin observații de genul: „Nici diavolul, nici Dumnezeu nu există, deci calmează-te!”.
 
„Blair Back”, travestitul din New York care a mimat avortul precizează că e vorba de o reprezentație dintr-un show travesti cu temă canibală (melodia „cannibal” cântată de Ke$ha acompaniind muzical reprezentația), dintr-un bar anonim, și i-a îndemnat pe oameni să înceteze să se mai tot gândească la ea.

„Nu a fost rănit niciun copil în această filmare. Bebelușul e din plastic. Port un costum cu burtă de gravidă pe care mi l-am comandat de pe Internet. Sângele e fals, și organele, la fel!”, a adăugat travestitul.

În orice caz, mulți dintre comentatori nu i-au ascultat sfatul, catalogând în schimb spectacolul ca „dement” și „dezgustător”, alții pretinzând că protagonistul ar fi total posedat de diavol și ar avea nevoie de exorcizare. În același timp, mulți alții au luat-o ca pe o reprezentație artistică șocantă, ca oricare alta de acest fel.

Ulterior, travestitul a postat o culegere de comentarii indignate și s-a prefăcut că ia în derâdere interpretările negative.