ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Veteranul din Forțele speciale SEAL ale Marinei din SUA, Chris Beck, în vârstă de 56 de ani, a devenit cunoscut în presă în 2013 când – după ce a servit 20 de ani în armată – a anunțat că se simte femeie în trup de bărbat. A suferit terapie hormonală și o intervenție chirurgicală costisitoare de schimbare a sexului și a adoptat numele de „Kristin” ani de zile până când a avut o revelație majoră: a fost tras pe sfoară, scrie Epoch Times, care prezintă acest caz.

Beck susține acum că un psiholog VA, de la Department of Veterans Affairs, într-o ședință de terapie de o oră, l-a convins că este transgender, atragându-l într-o afacere profitabilă pentru această industrie. El spune că identitatea sa din trecut este încă folosită pentru îndoctrinare și avertizează copiii și părinții cu privire la „spălarea pe creier trans” – promovarea „identităților trans” în fața persoanelor naive și impresionabile, agenții acestei propagande constrângând copiii să ia decizii permanente, care le vor schimba total viața în defavoarea intereselor lor.

„Am fost naiv, s-a profitat de mine într-un mod realmente nociv. Au profitat de mine în defavoarea mea mai mulți oameni care cunoșteau mai multe decât știam eu. Ei știau ce fac. Eu nu știam”, a spus Beck într-un interviu la începutul lunii decembrie.

Cu două luni înainte de acel interviu, Beck a anunțat că „detranziționează” după ce a trăit zece ani ca femeie, spunând că a fost un deceniu „de iad”. Iată ce a postat pe Facebook:

„Va suna nebunesc ceea ce voi spune, pentru majoritatea dintre voi. Situația s-a clarificat pentru mine pentru că am trăit într-un iad în ultimii 10 ani. Pe măsură ce citesc Biblia și alte texte vechi, înțeleg tot mai mult. Nu am nicio teamă, nici ego, nicio agendă, ci o singură dorință: cei care au urechi trebuie să audă, cei care au ochi trebuie să vadă, cei care au voce trebuie să vorbească. Eu am o voce. Trebuie să vorbesc și să mărturisesc ceea ce am văzut.”

Beck se descurca bine înainte de a deveni trans: câștiga 200.000 de dolari pe an, avea prieteni, un loc de muncă și o viață pe care o iubea. „Mă uit înapoi și văd cum am distrus tot ce era sfânt în viața mea, templul lui Dumnezeu, trupurile noastre, ceea ce avem aici. Mi-aș dori să fi avut pe cineva care să mă fi ajutat”, a spus el.

După 13 deplasări militare, Beck a suferit simptome de traumă, inclusiv depresie, anxietate și tulburare de adaptare. A fost trimis la un psiholog VA și a mărturisit că se simte bine să poarte haine de femei. Psihologul a pus un diagnostic șocant: Beck era transgender.

Fostul SEAL a luat hormoni, „tratament” subvenționat de VA, și a suferit o operație de schimbare a sexului pe cheltuiala lui – pentru care încă este îndatorat. Însă nu a trecut mult până când a început să sufere efecte adverse ale tratamentului cu hormoni.

„Homonii afectează întregul sistem... Am avut atât de multe probleme în corpul meu după ce am început să iau. Mi-am spus: «Este groaznic», așa că m-am oprit.” El a adăugat că îi pare rău că aceste tratamente sunt subvenționate din banii contribuabililor americani și că nu este „o victimă”, ci își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sale.

„Mă voi gândi la asta tot restul vieții mele și voi regreta tot restul vieții. Făceam ceea ce spuneau acei psihologi, le urmam [orbește] recomandările, dar nu eram eu”, a mărturisit el.

„Schimbarea de gen” constituie o industrie de mai multe miliarde de dolari, cu urmarea unei agende. Beck este acum logodit, iar logodnica sa, Courtney, cu pregătire academică în biologie, antropologie și studii de gen, cunoaște prea bine această agendă.

„Ideologia transgender este un cult și nu este deloc bazată pe știință”, a spus ea pentru Starbuck, adăugând că nu există un grup de control, ceea ce este necesar în metoda științifică. „Nu poate exista o femeie care să spună «Sunt fericită să fiu femeie» și nu poate exista un bărbat care să spună «Sunt fericit să fiu bărbat». Pentru a intra în această ideologie, trebuie să te pierzi complet pe tine însuți.”

Apoi ea a remarcat o ipocrizie a acestei ideologii: „Dacă în studiile despre femei și despre gen se predă ideea că genul este fluid, de ce se pledează atunci pentru schimbarea permanentă a genului cuiva?”

Ideologia trans nu este normalizată încă. Dar este popularizată prin mass-media, cu sprijin masiv din partea corporațiilor, a spus Beck.

Discuția nu este însă nici politică, nici religioasă, a adăugat el. Este o discuție despre sănătate, despre sănătatea fizică și mentală, care se referă la bunăstarea copiilor noștri. Însă așa-zisul tratament distruge copiii.

„Homonii pe care îi folosesc sunt aceiași hormoni pe care i-au folosit pentru castrarea medicală, castrarea chimică pentru pedofili. Acum le dau asta copiilor sănătoși de 13 ani. Acest lucru vi se pare normal?”, a spus fostul membru SEAL.

De asemenea, abordarea „bazată pe sentimente” a diagnosticului este problematică, deoarece „nu este bazată pe dovezi”, totuși pacienții tineri ajung să fie supuși unui tratament hormonal și intervenției de schimbare a sexului.

Totodată, Beck a spus că nu poate fi de acord ca persoanele care servesc în armată să treacă prin tranziția de gen, deoarece astfel de tratamente și intervenții chirurgicale invazive compromit pregătirea forțelor armate.

Beck consideră că orice om de peste 25 de ani – când creierul uman atinge maturitatea deplină – ar trebui să fie liber să ia propriile decizii. Dar persoanele sub această vârstă cărora li se spune că sunt transgender sunt „spălați pe creier, constrânși, manipulați”.

„Toată lumea se confruntă cu probleme. Este normal. Așa e viața. Însă ceea ce mi s-a întâmplat nu trebuie să fie o scuză pentru un psiholog ca să-și pună în aplicare agenda”, consideră fostul ofițer.

Pe 12 decembrie, într-o postare pe Facebook https://www.facebook.com/valor4us/posts/pfbid0JjcEgbttNErEv4qSMU4G7iYHmpWy8t2FwtieediWSaqoKTbN9quoe1Zx8Stsyyc1l, el și-a declarat noua misiune:

„S-au schimbat multe, dar încă sunt eu. Încerc să fac bine și să ajut. … Cineva trebuie să încerce să încetinească acest tren. Nimeni altcineva nu s-a ridicat pentru a se opune. M-am ridicat împotriva acestei nebunii pentru a salva copii nevinovați.”